Sausis jums ypač tiktų savęs tobulinimui, vidinių talentų suradimui. Šį mėnesį stiprinkite imunitetą, nesiimkite rizikingų finansinių sprendimų. Tai mėnuo prieš jūsų gimtadienį, kai reikėtų pasidžiaugti pasiektais rezultatais ir išsikelti naujus tikslus.

Vasarį norėsis ženklių permainų. Atšventę gimtadienį, kupini jėgų imsitės pokyčių. Kas nuspręs toliau mokytis, kas pasiieškoti geriau apmokamo darbo, o kai kas ryšis keisti gyvenamą vietą. Svarbu, kad pokyčiai suteiktų jums kuo daugiau energijos ir norą kurti savo gyvenime įdomius ir naujus dalykus.

Kovas jums emociškai jautresnis. Norėsis pripažinimo ir įvertinimo, tačiau ne visi greiti sprendimai gali būti teisingas pasirinkimas. Tad šį mėnesį skubėti nepatartina. Juolab, kad ir Juodojo Mėnulio įtakoje pastangų rezultatų gali tekti palūkėti.

Balandis – aktyvus ir energingas. Kai kurie atrasite naują saviraišką, dar kai kas – pagaliau savojo gyvenimo tikslą.

Gegužę kai kas grįšite prie anksčiau kilusių idėjų įgyvendinimo. Tarpusavio santykių srityje galimi kai kuriems tvarumo patikrinimai. Laimei tai, kas tikra, išlaiko visus išbandymus.

Birželis kai kuriems sėkmingas pažinčių metas. Dar tebeieškantys savojo žmogaus galite netikėtai jį sutikti.

O liepą kai kurie norės sukti savo lizdelį, kurti ir gražinti namus.

Tai jums kontrastingas mėnuo, kai vertėtų pamąstyti, kas stabdo jūsų žingsnius ir lėtina judėjimą į priekį.

Pilno Saulės – liepos 2 dieną ir dalinio Mėnulio – liepos 16-17 dienomis užtemimų laikotarpiai palankūs atsisakymui sustabarėjusių nuostatų, menkaverčių tikslų ir jus stabdančių įpročių, kad po to galėtumėte į savo gyvenimą įsileisti naujų energijų, šviesių minčių ir džiugios nuotaikos.

Rugpjūtis jums emociškai jautresnis laikas. Saulei viešint opoziciniame jums ženkle, jis tiktų atostogoms, išvykoms ir kelionėms.

O rugsėjį nusiteikite, kad į priekį judėsite, kad ir mažesniais žingsneliais, tačiau atkakliai, neatsisakydami savo svajonių.

Spalį, auginantys mažuosius, raskite laiko ne tik rūpesčiams, bet ir pasidžiaugimui pirmaisiais jų žingsneliais ir šypsena, o besirūpinantys mokinukais, atskleiskite jų talentus ir gabumus, atrasdami visai šeimai įdomią veiklą.

Lapkritis, Merkurijaus tranzito įtakoje, jums bus įdomus naujomis idėjomis.

O gruodį norėsis džiuginti mylimus žmones ir stiprinti gražius tarpusavio ryšius.

Įdomių permainų ir šaunių patyrimų jums 2019 metais linki astrologė Lolita Žukienė.