Svarbiausiems darbams jums palanki antroji sausio dekada. O sausio 20 ir 21 pilno Mėnulio užtemimo diena – emociškai jautrios. Šiomis dienomis svarbių klausimų geriau nespręsti. Jiems palankesnis metas nuo sausio 23 d. Tiesa, šiuo laikotarpiu galimi ir netikėtumai. Kai kurie ryšitės veiklos pokyčiams. Naujų darbų ir finansinių šaltinių paieškai jums tiktų pirmoji vasario pusė.

Vasario antroje pusėje kai kam bus palankus metas atostogoms. Šiuo laikotarpiu reikėtų stiprinti imunitetą, susilaikyti nuo finansinės rizikos, atrasti gyvenime kuo daugiau džiaugsmą teikiančių dalykų.

Kovas galėtų būti romantiškas, gilių jausmų ir potyrių. Ieškantiems gyvenimo draugo – palankus pažintims.

O balandį gali ženkliai padidėti mokslo ar darbų krūvis. Šį mėnesį pasiraitokite rankoves ir kibkite į juos. Nes gegužį, Saulei viešint jums opoziciniame ženkle, į priekį judėtumėte lėčiau. Šis mėnuo tiktų remonto ir statybos darbams, mėgstantiems pasidarbuoti sode.

Birželis palankus naujų galimybių paieškai. Kas ieškosite naujo darbo, kas – kitos gyvenamos vietos, o kas – dar neradęs – savojo žmogaus. Jau radusiems – liepos trečia dekada palanki sužadėtuvėms ir vestuvėms.

Rugpjūtį kai kuriems – karjeros pokyčiai. Šis mėnuo kai kuriems tiktų ir rimtiems apsisprendimams, jis palankus darbo pokalbiams, materialaus pagrindo kūrimui.

Rugsėjį į pirmą planą iškils šeimos reikalai, gebėjimas juos derinti su darbine veikla – kai kuriems gali būti rimtas uždavinys. Laimei, sunkumais jūsų neišgąsdinsi, tad išeitis rasite.

Spalis kai kuriems – jėgų kaupimo mėnuo, kai svarbu bus neapsikrauti neesminiais dalykais, o koncentruotis į tai, kas svarbiausia. Tad mėnesį prieš gimtadienį būtų šaunu skirti pakankamai dėmesio sveikam gyvenimo būdui ir subalansuotai mitybai, pasaugoti gražius tarpusavio ryšius.

Lapkritis – intensyvios veiklos laikas. Jis įdomus būtų lapkričio 11 d. Merkurijaus tranzitu, kai galėtų kilti naujų netikėtų idėjų ir minčių. Kai kurias jų, pasitelkę draugus, galėtumėte išsyk realizuoti.

Gruodį norėsis kuo daugiau dėmesio ir meilės skirti artimiesiems. Tai mėnuo, kai gali aplankyti suvokimas, kad neužtenka vien pelnyti sėkmę, ne mažiau svarbu – turėti su kuo ja pasidžiaugti ir dalintis.

Jautresnis metas – gruodžio 26 d. – žiedinis Saulės užtemimas. O paskutinėmis mėnesio dienomis nepervarkite ruošdamiesi šventėms. Juk svarbiausia artimiesiems bus jūsų meilė ir dėmesys.

Šaunių patyrimų ir daug širdžių šilumos jums 2019 metais!