Sausis bus mėnuo, kai galėsite realizuoti pačius drąsiausius savo planus. Ypač sėkmingas metas jums po sausio 6 d. dalinio Saulės užtemimo. Tai – dvasinio augimo metas, kai apibendrinta patirtis galės virsti išmintimi.

Vasarį į pirmą planą iškils karjeros ir finansiniai klausimai. Tai mėnuo, kai jau nuo antros jo savaitės lengviau galite rasti partnerius ir bendraminčius jūsų projektams, kai sektųsi priimti žaibiškus sprendimus. Mėnesio trečiąją dekadą būkite atviri naujoms galimybėms. Jums ypač palankus laikas nuo 25 d.

Kovo mėnesį pagrindinį dėmesį skirkite ne tik darbams, bet ir savo artimiesiems. Kai kuriems gali prireikti jūsų konkrečios pagalbos.

O balandį – ypatingas energijos antplūdžio metas – imkitės įgyvendinti drąsiausias savo svajones. Saulei viešint Avino ženkle, tai ryžtingų ir greitų sprendimų laikas. Kai kurie galite pakilti karjeros laiptais, dar kai kas ryšis kartu su partneriais imtis nuosavos veiklos. Šis mėnuo puikus ir dar tebeieškantiems savojo žmogaus pažintims ir romantiškiems susitikimams.

Gegužę ženkliai daugės darbų, o ir namuose reikalų. Šį mėnesį pataupykite pinigus stambesniems pirkiniams.

Birželį skirkite laiko profesiniam tobulėjimui. Kai kurie galite pasiekti ženklių pergalių moksle.

O liepą, vidurvasarį, norėsis kiek stabtelėti. Juolab, kad mėnesio pradžioje, liepos 2 d., įvyks pilnas Saulės užtemimas ir tai laikas, kai galėtumėte peržvelgti savo tikslus ir nuostatas, atsisakydami to, kas jums trukdo judėti ir augti, atlaisvinant erdvę į gyvenimą ateinantiems naujiems geriems dalykams.

Tam palankus jau rugpjūtis, kai galėsite lengviau pelnyti pripažinimą, sustiprinti autoritetą, o kartu ir atrasti gyvenime naujų įdomių dalykų. Galbūt kažkam tai bus įdomus hobis ar nauja laisvalaikio leidimo forma.

Rugsėjo pirma pusė kai kuriems atneš papildomų su vaikais susijusių rūpestėlių, o kai kam, dar neatostogavusiems, šis mėnuo tiktų ir atostogų kelionėms ar tolimesnėms komandiruotėms.

Spalį sektųsi užsiimantiems verslu vesti derybas, imtis naujų projektų, šis mėnuo palankus ir planuojantiems ir gyvenamos vietos pokyčius.

Lapkritį galimos ir stambesnės išlaidos, kai kas ryšis imti banko paskolą būstui, o kai kas susigundys galimybe įsigyti naujesnį automobilį. Svarbu teisingai įvertinti finansines galimybes ir nesiimti abejotinų ir rizikingų finansinių sprendimų.

Gruodį kai kuriems Šauliams ypač svarbus bus asmeninis gyvenimas. Ši mėnesį jūsų optimizmas džiugins jūsų artimuosius, lengviau rasite išeitis ir sprendimus. Mėnesio pabaigoje – gruodžio 26 d. įvykęs žiedinis Saulės užtemimas, suteiks progą išgryninti savo siekius ir vertybes. Pasitikite didžiulę metų šventę, džiaugdamiesi pasiektais rezultatais ir sklidina vidinės ramybės širdimi.

Džiugių ir sėkmingų jums 2019 metų!