Sausio mėnesį galite dar savęs neskubinti, apmąstyti tolesnius kelius, pasirinkimus ir siekius. Tai mėnuo, kai Saulė viešės jums opoziciniame ženkle, ir todėl darbus būtina derinti su poilsiu, stengtis situacijas pamatyti iš įvairių pusių, išgirsti ir priimti ir kitokį požiūrį.

Sausio 6 d. – dalinio Saulės užtemimo dieną – būtinas didesnis atsargumas keliuose.

8 ir 9 d. – Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, svarbiausių darbų nesiimkite, labiau tiktų įprastinė veikla.

O sausio 21 d. emociškai jautri – pilno Mėnulio užtemimo diena, kai reikėtų branginti tarpusavio ryšius, įveikti liūdnesnes mintis.

Sausio paskutinę dekadą kurkite savo ateities materialų pagrindą.

Vasaris tiktų gerai paruoštiems žingsniams. Pirmosiomis vasario savaitėmis, iki vasario 14 d. Marsui viešint Avino ženkle, labai norėsis greitų rezultatų. Tačiau labiau seksis, jei informaciją tikrinsite ir į priekį judėsite įsitikinę sprendimų teisingumu.

Kovo mėnuo jums – gilesnių apmąstymo metas. Kartu gali aplankyti suvokimas, kad už savo laimę atsakingi esame mes patys. Ir kad kitas žmogus, darbas ar kitų mūsų vertinimas negali jos mums suteikti. Tai galime padaryti tik mes patys. Šį mėnesį galite lengviau atskleisti kūrybinius sugebėjimus, atverti širdį gerumui, būsite linkę padėti artimiesiems ir draugams.

Balandis jums labai darbingas. Tai mėnuo, kai gali atrodyti, kad kalnus galite nuversti, kai sektųsi keisti situaciją į jums palankesnę, priimant naujus sprendimus. Tiesa, šį mėnesį bendraudami būkite jautrūs ir dėmesingi, Saulei viešint ugnies ženkle galite būti linkę greičiau sureaguoti ne tik į žodį, bet ir į intonaciją.

Gegužę darbštiesiems jūsų ženklo atstovams svarbu ir nepersistengti. Raskite laiko pasidžiaugti žydinčiais sodais, pavasarine saule ir buvimu su jums brangiais žmonėmis kartu.

Birželis – emociškai jautresnis. Tai mėnuo prieš jūsų gimtadienį, kai galite būti jautresni ir labiau pažeidžiami, tad šis mėnuo – ypač jo antroji pusė – tiktų jūsų atostogoms. Tam palanki ir pirmoji liepos savaitė, nes šio mėnesio pradžioje, liepos 2 d. įvyks pilnas Saulės užtemimas. Šiame laikotarpyje būtinas didesnis atsargumas prie vandens. Tai pravers ir liepos 16 – dalinio Mėnulio užtemimo dieną, kai šaunu būtų labiau pasirūpinti artimaisiais, mažaisiais šeimos nariais.

Vėlesnės mėnesio dienos, ypač atšventusiems savo gimtadienius, šaunios naujų darbų pradžiai, tinkamos persikraustymui į naują gyvenamą vietą, puikios draugystei ir meilei.

Rugpjūtis, ypač jo antroji pusė, palanki norintiems keisti darbą, informacijos paieškai, pasiūlymų apsvarstymui. Kartu tai dienos kurias norėsis auginantiems mažuosius kuo daugiau laiko praleisti kartu, pasirūpinti jų laisvalaikiu, o auginantiems mokinukus – ir artėjančiais mokslo metais. Svarbu į rūpestėlius per daug neįkristi, o pasidžiaugti paskutiniu vasaros mėnesiu, dalintis giedra nuotaika ir patirti kuo daugiau šaunių įspūdžių.

Rugsėjis kai kuriems palankus bus ne tik mokslo metams, bet ir kai kuriems sužadėtuvėms, o kai kam – ir vestuvėms. Tai dienos, kai norėsis dalintis ne tik derliaus gausa, bet ir širdžių šiluma.

Spalis permainingas, gali pateikti nemažai netikėtumų. Ne viskas, ką laikėte stabiliu, išlaikys laiko patikrinimą. Reaguokite lanksčiai, tie, kuriems užsidaro durys – ieškokite prasiveriančio lango.

Lapkritį didesnį dėmesį skirkite savo sveikatai. Lapkričio 11 d. Merkurijaus tranzitas Skorpiono ženkle gali atskleisti ir ankstesnes paslaptis, neviešintas žinias.

Antroje mėnesio pusėje nepervarkite. Projektus ir darbus skirstykite dalimis, pasitelkite į pagalbą kolegas, o namų buityje – artimuosius.

Gruodis džiugins švenčių laukimu. Dalinsitės su artimaisiais rūpesčiais ir džiaugsmais, ieškosite galimybių gerinti buitį, stiprinti finansinį pagrindą.

Jautresnis metas – gruodžio 26 d. – žiedinis Saulės užtemimas. Tad šiuo laikotarpiu svarbių susitikimų, sutarčių pasirašymo neplanuokite. Tam palankesnės vėlesnės gruodžio dienos.

Šaunių patyrimų, džiugių švenčių ir daug meilės jums 2019 metais linki astrologė Lolita Žukienė.