Sausio 6 d. emociškai jautri. Tai dalinio Saulės užtemimo diena, o ir Mėnuliui keliaujant Ožiaragio ženklu keisis jo fazė – prasidės jaunatis. Tad būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje.

Antroji sausio savaitė permaininga, labiau tiktų įprastiniams darbams. 8–9 d. Saulė keliaus griaunamuoju Ožiaragio laipsniu.

O sausio 21 d. emociškai jautri – įvyks pilnas Mėnulio užtemimas.

Sausio pabaiga tiktų kūrybiniams sprendimams. Šios dienos palankios draugystės ir meilės kūrimui.

Vasarį į darbus įsivažiuosite po truputį, tarsi traukinys, po truputį didinantis greitį. Šį mėnesį materialių buitinių klausimų sprendimui jums ypač tiktų 9, 10 ir 11 d., kai Mėnulis keliaus jūsų ženklu. Vasario 13 ir 14 d. šaunios finansinių šaltinių paieškai.

Paskutinės vasario dienos suteiks progų į gyvenimą pažvelgti plačiau, kai kam atvers ir naujas karjeros galimybes.

O kovo pradžioje kai kurie supras, kad be darbų ne mažiau svarbūs ir asmeninio gyvenimo pokyčiai.

Netikėtumų gali pateikti kovo 10–11 d., kai jūsų ženkle viešės Uranas, Mėnulis ir Marsas.

Kovo 12–17 dienomis, Saturnui viešint griaunamajame Ožiaragio laipsnyje, tai, ką laikėte stabiliu gali kisti ir šaunu būtų būti atviriems ir naujoms galimybėms.

Kovo pabaiga, Marso ir Urano tranzitų jūsų ženklu įtakoje – aktyvi ir energinga. Keiskite tai ką galite pakeisti ir tai, kam jau atėjo pokyčių laikas.

Balandį iš jūsų ženklo iškeliavus Marsui – savotiško atokvėpio metas. Tačiau Urano viešnagė jūsų ženkle laikas nuo laiko gali kurti ir greitų sprendimų reikalaujančias situacijas darbuose. Jums padės gebėjimas lanksčiai reaguoti į besikeičiančias situacijas ir priiminėti kolektyvinius sprendimus.

Gegužę – pats darbymetis užsiimantiems statybų-remonto darbais. Kai kurie šį mėnesį gali keltis ir į naują gyvenamą vietą. Šio mėnesio pabaigoje kai kurie gali atverti ir naujus talentus, dar neišreikštus gabumus.

Birželis palankus ieškantiems informacijos ir darbų, pasiryžusiems gilinti žinias, jo antroji pusė tiktų kelionių pradžiai.
Liepos pradžia – mažiau palanki svarbiems darbams. Liepos 2 d. pilnas Saulės užtemimas.

Šio mėnesio pirmoje pusėje norėsis gerinti buitį, spręsite šeimai aktualius klausimus.

Liepos 16 –17 d. dalinis Mėnulio užtemimas – šiomis dienomis pasaugokite gražius tarpusavio santykius.

Liepos pabaiga palanki romantiškiems patyrimams, santarvės ir ramybės paieškai.

Rugpjūtis šaunus išvykoms ir kelionėms, draugystės ir meilės stiprinimui.

Rugpjūčio antrąją dekadą, jūsų ženkle viešinčiam Uranui pasukus retrogradine kryptimi, gali tekti grįžti ir prie anksčiau pradėtųjų projektų ir darbų. Besidarbuojantys šį mėnesį darbus derinkite su poilsiu, neužsikraukite per didelio jų krūvio.

Rugsėjo pirmoje pusėje gali tekti sukaupti jėgas svarbių klausimų darbuose sprendimui. Šį mėnesį nemažai jūsų dėmesio pareikalaus ir mažieji šeimos nariai. Nuo rugsėjo 18 d., Saturnui vėl pradėjus kelionę direkcine kryptimi, palanku būtų susikaupti ties esminių tikslų įgyvendinimu, karjeros augimu. Šio mėnesio pabaiga palanki, norintiems pelnyti aplinkinių palankumą, siekiantiems užmegzti naują draugystę, pasiryžusiems pasinaudoti palankiai susiklosčiusiomis aplinkybėmis ir bendraminčių parama.

O spalį kai kuriuos gali aplankyti mintys, kad galbūt vertėtų imtis nuosavo verslo, naujų veiklos krypčių.

Lapkritis suteiks progų perkainoti kai kurias vertybes, kai kurie turės progų įsitikinti tarpusavio santykių tvarumu. Darbuose pasiseks įveikti pasitaikančias kliūtis, ieškosite naujų galimybių. Saulei keliaujant jums opoziciniu Skorpiono ženklu, gali prireikti daugiau, nei įprastai pastangų, ne prošal būtų stiprinti imunitetą.
Mėnesio pabaiga sėkminga komandiruotėms ir išvykoms, tiktų žinių gilinimui.

Gruodis įdomus susitikimais ir naujais pasiūlymais. Tai dienos, kai lengviau pelnysite pripažinimą, kai sektųsi įsitvirtinti darbuose ir džiaugtis nuoširdžiu bendravimu, laukiant gražiųjų metų švenčių.
Įdomių ir turiningų jums 2019 metų linki astrologė Lolita Žukienė.