Sausio mėnuo jums tiktų materialaus pagrindo kūrimui, karjeros pokyčiams.

Antroji jo dekada palanki informacijos ir galimybių paieškai. O po sausio 21 d. pilno Mėnulio užtemimo – ypatingas metas ryžtingiems jūsų žingsniams. Jis palankus darbo pokalbiams, naujų darbų ir veiklų pradžiai.

Iki vasario 19 d. jūsų ženkle viešint Chironui, norėsis gilintis į reiškinių priežastis, seksis ieškantiems kompromiso darbuose ir sutarimo asmeniniame gyvenime.

Antroje vasario pusėje kai kurios Žuvytės turės jėgų pademonstruoti ryžtą ir drąsą. Gyvenamos vietos pasirinkimams jums palankus kovas.

O balandį, kupini energijos ir jėgų, imsitės ryžtingesnių permainų darbuose. Tai metas karjeros augimui. Šis mėnuo palankus ir gyvenimo draugo beieškantiems – pažintims.

egužės mėnesio pradžioje, Lilit atkeliavus į jūsų ženklą, darbų tempas gali kiek sulėtėti. Būkite atidesni, tikrinkite dokumentus, nesiimkite abejotinų finansinių operacijų.

Birželis kai kuriems tiktų planuoti šeimos pagausėjimą, o liepos pirmoje pusėje galėtumėte rasti vidinę ramybę ir santarvę ne tik su aplinkiniais, bet ir su pačiu savimi.

Po liepos 16 -17 d. įvyksiančio dalinio Mėnulio užtemimo – puikus metas pertvarkai ne tik namuose, bet ir savo mintyse. Šis laikas tiktų naujų tikslų išsikėlimui, statybų-remonto darbams.

Dar nesuradę savojo žmogaus – nepraleiskite rugpjūčio galimybių. Šis mėnuo jums ypatingas draugystei ir meilei.

O rugsėjį norėsis daugiau dėmesio skirti materialiems dalykams. Saulei viešint jums opoziciniame Mergelės ženkle, šį mėnesį į situacijas žvelkite plačiau, įsiklausykite į draugų ir artimųjų patarimus.

Spalį užsiimantiems verslu sektųsi vesti derybas, ieškoti rėmėjų ir partnerių, o ieškantiems darbų – tai mėnuo, kai lengviau galėtumėte rasti tinkamą.

Lapkritį gyvenimas suteiks progų atlaidžiau žvelgti į aplinkinių žodžius ir nuomones. Tai mėnuo, kai reikėtų stiprinti sveikatą, pasirūpinti labiau ir artimųjų savijauta ir giedra nuotaika, daugiau laiko skirti kūrybai ir saviraiškai.

Gruodis palankus jūsų svajonių realizavimui ir vilčių išsipildymui. Tiesa, tam prireiks ir nemažai jūsų pastangų.

O šventes pasitikite džiaugdamiesi ne tik darbų rezultatais, bet ir artimų žmonių jums dovanojamu dėmesiu ir meile.

Šaunių, kūrybingų ir įdomių jums 2019 metų linki astrologė Lolita Žukienė.