Metų pradžioje norėsis tarsi grūdus nuo pelų atsirinkti tikruosius kelius, siekiant savirealizacijos, veiklas ir širdžiai brangius užsiėmimus. Tai metas, kai galite perkraustyti savo vidines lentynėles, atsisakant to, kas jau nebereikalinga ir atlaisvinti vietą ateinančioms į jūsų gyvenimą naujoms galimybėms.

Pirmomis sausio dienomis prisiminkite savo didžiausias svajones ir siekius. Galbūt jų link pradžioje žengsite tik nedidelį žingsnelį, tačiau svarbu, kad į priekį.

Sausio 6 d. – sudėtingesnio astrologinio fono diena. Tai dalinio Saulės užtemimo diena, Mėnuliui keliaujant Ožiaragio ženklu. Šią dieną atsirinkite tikrąsias svajones nuo tų, kurios buvo iliuzijomis, o kartu ir palikite abejones ir liūdnesnes mintis.

Nuo sausio 10 d. jums sėkmingas laikas, siekiant saviraiškos, dienos palankios kolektyviniams darbams.

Tarpusavio santykių kūrimui ir stiprinimui – sėkmingas periodas nuo sausio 18 iki 20 d.

O sausio 21 d., pilno Mėnulio užtemimo metu, kuo daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, kurkite namuose jaukumą ir rūpinkitės giedra nuotaika. Paskutinės sausio dienos, Marsui keliaujant Avino ženklu, tiktų greitiems žingsniams ir sprendimams.

Vasarį palankesnis derybų ir susitarimų laikotarpis būtų nuo 5 iki 11 d. ir nuo 14 iki 17 d. Trečiosios dekados pradžioje, pirkinius kruopščiai planuokite, venkite nepamatuotos finansinės rizikos.

Kovo pirmosios dienos pareikalaus aktyvių ir kruopščių pastangų, o 4–17 d. laikotarpis palankesnis įprastiniams darbams, įsipareigojimų įvykdymui. Trečioji kovo dekada kai kuriems atvers naujas duris. Tai dienos, palankios dalykiniams susitikimams, darbų pokalbiams, sutarčių pasirašymui.

Balandį į pirmą vietą iškils šeimos reikalai. Tai mėnuo, kai norėsis kuo daugiau laiko skirti savo vaikams ir brangiausiam gyvenimo žmogui.

Gegužė jums – ypač sėkmingas mėnuo, kai galėtumėte įgyvendinti savo siekius ir svajones. Šis mėnuo palankus ir naujų finansinių šaltinių paieškai, tiktų ketinantiems keisti gyvenamą vietą.

O birželį ieškokite nestandartinių sprendimų, leiskite įvykiams, kaip upei, tekėti savo vaga. Tai laikas, kai kartu su pavasarinėmis nuotaikomis dažniau lankys ir greitų rezultatų troškulys, o reikėtų visa kam duoti daugiau, nei įprastai laiko. Juk pasėję turime būti kantrūs, kol sulaukiame derliaus.

Liepos pradžioje, 2 d. įvyks pilnas Saulės užtemimas. Tai tikslų ir vertybių perkainavimo metas ir kai kurie turės progų suvokti, kad kartais mes savo laiką atiduodame neesminiams dalykams, per mažai jo skirdami tiems, kurie mums brangūs. Tai dienos, kai įvykius matysime ryškioje šviesoje, tokius, kokie jie iš tiesų yra ir galėsime nuspręsti, kokie pokyčiai mums reikalingi. Tai ragins daryti ir liepos 16–17 d. įvyksiantis dalinis Mėnulio užtemimas, kurio metu vertėtų labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite. Šio mėnesio antroji pusė gali pateikti ir netikėtų likimo dovanų: nelauktai sėkmingai susiklosčiusių aplinkybių, ar įdomų veiklos pasiūlymą.

Dar tebeieškantys savojo žmogaus, paieškoms sėkmingą turėsite pirmąją rugpjūčio pusę, o antroji pusė kai kuriems labai tiktų atostogoms ir poilsiui.

Rugsėjis jums ypač sėkmingas mėnuo, ypač po gimtadienio, kai kupini jėgų ir energijos galėsite imtis svarbių gyvenimo permainų.

Spalį – savotiškas atokvėpio metas, kai norėsis susidėlioti viską į vietas ir galite jaustis, tarsi traukinys, judantis jau nutiestais bėgiais ir pasirinkta kryptimi.

Lapkritį norėsis rinktis bendravimą, o ne veiklų rutiną, tačiau šį mėnesį vertėtų pabaigti neatidėliojant darbų ir pradėtų projektų.

Naujų gyvenimo vėjų atneš jums gruodis, kai gali padaugėti ne tik darbų, bet ir finansų. Tiesa, dėl jų kai kuriems gali tekti ir pakovoti. Antroji mėnesio pusė – vidinės ramybės radimo metas, kai norėsis gilintis į reiškinių priežastis, suprasti žmonių mintis ir pasirinkimus.

Gruodžio 26 d. įvyks žiedinis Saulės užtemimas. Šią dieną šaunu būtų įsivesti tvarką ne tik namuose, bet ir mintyse, suvokiant, kas jus stabdo ir ką galėtumėte savyje keisti.

Paskutinėmis gruodžio dienomis šaunu būtų skirti kuo daugiau laiko apmąstymams, o kuriant namų jaukumą, neužmiršti pasidžiaugti gražiomis buvimo kartu akimirkomis.

Šaunių ir laimingų jums 2019 metų linki astrologė Lolita Žukienė.