Pirmojoje naujausios serijos apie slaptą pandų gyvenimą dalyje pasakojama istorija apie dvi pandų mažyles – dominuoti mėgstančią Qi Yi ir nuolankesnę Qi Guo. Abi ilsėjosi pamėgtame medyje, kai staiga Qi Yi nusprendė, kad jai jos vieta nebepatinka, tad būtų neblogai atsidurti virš Qi Guo teritorijos ir parodyti savo pranašumą.

Ji įsilipo į nedidelę šaką, kuri neatlaikė meškutės svorio ir nulūžo. Taigi Qi Yi tiesiogine to žodžio prasme buvo paties likimo nuleista žemyn – nors ant žemės, įsikibusi į medžio kamieną, ir neatsidūrė, pamoką, kodėl nereikia pūstis prieš kitus, greičiausiai išmoko.

Pagrindinis antros epizodo dalies veikėjas – mažylis Fushun, kuriam taip pat teko išmokti svarbią gyvenimo pamoką. Pandos jauniklis pasimokė, kad mamai apie turimą gardėsį geriau neprasitarti ir neišsiduoti.

Taigi apie viską iš pradžių. Fushun sau ramiausiai skanavo obuolį. Panašu, kad desertu mažylis džiaugėsi pernelyg entuziastingai, nes obuolį pastebėjo jo mama Qifu. Galima įtarti, kad mamai buvo iki gyvo pakyrėjęs sūnaus noras pasirodyti, tad ji tiesiog priėjo ir skanėstą atėmė. Amo netekęs mažylis taip ir liko gulėti ant žolės.