Apie pernelyg įkyrią ir kibią meilę ir pasakoja naujausia vaizdo medžiaga iš minėtojo pandų centro. Kameros nufilmavo, kaip prižiūrėtojas mažąjį Yazhu moko ropštis į medį.

Galbūt mažylis kurį laiką ir buvo nuoširdžiai susitelkęs į jam skirtą užduotį, tačiau viskas akimirksniu pasikeitė. Prižiūrėtojui nuėjus prie gretimo medžio, Yazhu, pamiršęs viską pasaulyje, pasileido jam iš paskos. Tą akimirką medžiai jam buvo nė motais. Vienintelis troškimas buvo įsikibti mylimam žmogui į koją.

Pirmasis Yazhu bandymas buvo sėkmingas, tačiau prižiūrėtojas sugebėjo iš karto atsikratyti mažojo prielipos. Mažylio tokie veiksmai jokiais būdais neatgrasė – jis ir toliau bandė įsisegti jam į koją ir vieną akimirką žmogaus vos nepargriovė.

Kai tėvai ką nors rimtai dirba, jie tikrai nenori savo mažųjų kompanijos ir blaškančių žaidimų. Tik nemanykite, kad tik vaikai tokiomis akimirkomis būtinai nori būti šalia gimdytojų – ne išimtis ir pandų mažyliai.

Filmuotoje medžiagoje pasakojama istorija apie du žmones ir pandą – apie prižiūrėtojai padėti panorusį kolegą ir mažąjį Aojiano, kuris tiesiog priaugo prie moters kojos ir nesutiko trauktis.

Iš pradžių jis apkabino ir net kandžiojo dirbti bandančios prižiūrėtojos batus. Moteris bandė išvaduoti koją iš pandos mažylio glėbio, tačiau bergždžiai. Netrukus jai į pagalbą atskubėjo kitas prižiūrėtojas, kuris pakėlė Aojiano ir padėjo mažylį kiek atokiau ant medinės platformos.

Aojiao tai nesustabdė – jis ryžtingai grįžo pas mylimą prižiūrėtoją, paniekinančiai apeidamas jos kolegą, ir vėl įsikibo į batą. Tik šį kartą mažyliui nepasisekė: vyras ir vėl išvadavo bendradarbę.