Didžioji panda Pupu išdidžiai tarsi princesė vaikštinėjo po pavasariu kvepiančią žolę. Karališkas pasivaikščiojimas baigėsi pamačius mėgstamiausią skanėstą – bambukų ūglių. Akimirksniu apėmęs žvėriškas alkis privertė pamiršti geras manieras. Pupu stvėrė grobį ir dėjo į kojas – tarsi ją vytųsi didžiausias priešas. Žiūrėdami negalėsite nesišypsoti.

Antrasis video pasakojimas iš Čengdu – dar vienas įrodymas, jog dėl maisto galima padaryti viską. Tai - karas, o kare ir meilėje juk pateisinamos visos priemonės. Bingbing tikrai nesitikėjo kompanijos. Ji sūpynes atstojančioje pakabintoje senoje padangoje intensyviai ieškojo, matyt, dar vakar paslėptų bambukų.

Staiga iš kažkur atsirado pandos patinas Manynuemei, kurį labai sudomino paieškos – juk taip intensyviai gali būti ieškoma tik maisto. Jis nedelsdamas perėmė iniciatyvą į savo rankas, Bingbing nustumdamas į šalį.

Toje padangoje taip nieko ir neradęs, Manynuemei neilgai trukus nuėjo sau, o Bingbing leidosi jam iš paskos – ji tikrai sugalvos, kaip atkeršyti už tokį įžūlų elgesį.