Tie, kas nežino, tai 1969 m. pasaulis išvydo pirmąsias Mėnulio nuotraukas, darytas „Hasselblad“ fotoaparatu, kurias užfiksavo „Apollo“ programos kosmonautai. Lietuviams geriau žinomas Marius Jovaiša, „Neregėta Lietuva“ albumo autorius, taip pat įamžino Lietuvą būtent „Hasselblad“ įranga, todėl telefono kamera su šiuo logotipu labai vilioja. Dar prieš pristatymą, „OnePlus“ kompanija labai daug skyrė reklamai ir anonsavo naują flagmanų seriją kaip išskirtinę kamerą turinčius išmaniuosius.

Tačiau tai ne pirmas kartas, kai telefono nugarėlėje atsiranda „Hasselblad“ pavadinimas. Dar 2016m. buvo pristatytas „Motorola Moto Z“ modulinis išmanusis telefonas, kuris turėjo galimybę prijungti įvairius priedus. Vienas iš tokių buvo „Hasselblad True Zoom“ priedas, kuris transformuoja telefoną į fotoaparatą. Telefonas atrodė kaip kompaktinis fotoaparatas su 10 kartų optiniu priartinimu ir tuo metu nuotraukos buvo išskirtinės darytos „Moto Z“ telefonu.

Gaila, bet pirmas bandymas neįsitvirtino, todėl antras kartas tikėtina truks kiek ilgiau. Savo apžvalgose visada daugiau dėmesio skiriu išmaniųjų telefonų kameroms, todėl ir šį kartą plačiau apie tai, ką gali „OnePlus 9“ ir „OnePlus 9 Pro“ kameros. Tai yra mano asmeninė patirtis ir nebūtinai gali sutapti su jūsų. Visada geriausia rinktis tą išmanųjį telefoną, kuris patinka.