„Huawei Consumer Business Group“ gegužės 2 d. paskelbė, kad vos per 30 dienų nuo „Huawei P20“ serijos pristatymo CEE ir Šiaurės regione, buvo parduota daugiau kaip 100 000 vienetų šių išmaniųjų telefonų. Tai yra svarbus įvykis kompanijai, po kurio „P20“ tapo populiariausiais „P“ serijos išmaniaisiais telefonais.

„Pastaruoju metu pardavimai mūsų e-komercijos platformoje „Vmall“, kur „Huawei“ per 100 sekundžių sukūrė 100 milijonų RMB pajamų, kai „Huawei P20“ serija tapo prieinama. Šis neįtikėtinas pardavimų rezultatas regionuose, tarp jų ir Lietuvoje, rodo, kad vartotojai vis labiau pasikliauja „Huawei“ produktais ir rodo savo siekį pristatyti novatoriškus ir išskirtinius išmaniuosius telefonus aukščiausios klasės segmentuose“, – teigia „Huawei Consumer Business Group“ generalinis direktorius Yanfei.

„Huawei P20 Pro“ pralenkė praėjusių metų „Huawei P10 Plus“. Praėjus keturioms savaitėms po pardavimo pardavimo starto, P20 pardavimai savo pirmtaką aplenkė net 17 kartų. Didžiausia pardavimų dalis atkeliavo iš Lenkijos, Norvegijos, Švedijos ir Austrijos.