Sėkmingas palyginti mažos savikainos 3D technologijos pagrindu sukurtos raketos paleidimas yra ženklas, kad Naujoji Zelandija yra tinkama vieta pigesniems ir logistinių barjerų nevaržomiems komerciniams raketų startams. Svarbu ir tai, kad Naujoji Zelandija greičiausiai vis tiek netaps kosminių skrydžių ir tyrimų centru.

Los Andžele ir Naujojoje Zelandijoje veikiantys raketų paleidimo įmonės padaliniai savo paslaugas reklamuoja kaip galimybę reguliariai paleisti orbita skriejančius palydovus.

Bandomajam startui įmonė rengėsi ištisus ketverius metus įmonė ir tik praeitą savaitę jam buvo duotas leidimas. Jį suteikė už skrydžių sėkmę atsakinga JAV federalinė aviacijos administracija.

Kaskart, kai paleidžiamos raketos, būtina pakoreguoti lėktuvų ir kitų orlaivių skrydžių maršrutus. Kadangi oro transporto eismas virš JAV yra pakankamai intensyvus, startai iš šios šalies teritorijos ne visada įmanomi. Tačiau Naujojoje Zelandijoje situacija kur kas palankesnė.

Dėl išskirtinės šios salų valstybės padėties iš jos patogu leisti nuo šiaurinio link pietinio poliaus skriejančius palydovus.