Vašingtono zoologijos sode gyvenanti didžioji panda Tian Tian puriame ką tik iškritusiame sniege smaginosi darydama improvizuotus sniego angelus. Ko jau ko, o sniego Vašingtone netrūksta – atrodo, kad po smarkios pūgos visas miestas įklimpo vienoje didelėje pusnyje. Nors miesto gyventojams sniegas ir atrodo kaip tikrų tikriausi spąstai, tačiau tik ne šiems elniams, kurie šeštadienio rytą Vašingtono priemiestyje tarsi niekur nieko skubėjo per pusnis – vaizdelis vertas filmo.

Smagūs vaizdai pasiekė ir iš Pietų Korėjos, kur nekantriai laukiama greitai prasidėsiančių Beždžionės metų. Pietų Korėjos Gojango beždžionių mokykloje pasirengimo darbai einasi kaip iš pypkės. Užsiėmimai su 2016 metų simboliu laikomomis beždžionėmis sulaukia itin didelio dėmesio – smagiausia jas stebėti vaikams.

Ir tai dar ne visos naujienos iš gyvūnų pasaulio. Pristatome jums laimingąjį septynetą. Organizatorių teigimu, pirmą kartą šių veislių šuneliams leista dalyvauti netrukus vyksiančioje Vestminsterio šunų klubo rengiamoje šunų parodoje. Ši paroda – vienas iš prestižiškiausių tokių renginių visoje Amerikoje.

Na ir paskutinis reportažas apie geriausius žmonių draugus. Kaip ir kiekvienais metais didelio dėmesio sulaukė 12-ąjį kartą rengiamas labdaros renginys „Puppy Bowl“ arba Šunelių lenktynės – akcija, kurios metu žmonės skatinami priglausti šunų iš gyvūnų prieglaudų. Panašu, kad ši graži iniciatyva iš tikrųjų veikia – kas galėtų atsispirti šių beglobių žavesiui?