Gerai žinomam žurnalistui naujasis Anykščių traukos objektas paliko didžiulį įspūdį. Jis neslėpė iš pradžių manęs, kad nieko įdomaus nepamatys. Negana to, tikėjosi išvysti pasibjaurėjimą keliančius vaizdus. Tačiau pamačius taką jo nuomonė kardinaliai pasikeitė. Žurnalistas naujajam objektui negailėjo gerų žodžių bei visus pakvietė atvykti, kad galėtumėte patys tuo įsitikinti.

GRYNAS.lt primena, kad tako atidarymo ceremonija įvyks rugpjūčio 7 dieną 15 val. Į ją kviečiami visi pasigrožėti objektu, kuriam nėra lygių visoje Rytų Europoje. O nuo rugpjūčio 8 dienos taką bus galima lankyti 7 dienas per savaitę - ištisus metus.

Anykščių regioninio parko direktorius Kęstutis Šerepka siūlo taku praeiti skirtingais metų laikais – atvykti pavasarį, vėliau vasarą, rudenėjant ir jau iškritus pirmajam sniegui. Tokiu būdu bus galima stebėti, kaip keičiasi metų laikai iš labai arti.

Takas prasideda nuo Puntuko akmens ir tęsiasi 300 metrų. Jo pabaigoje galima pakilti į 34 metrų aukščio apžvalgos bokštą ir labai plačiu žvilgsniu aprėpti kvapą gniaužiančią miško panoramą.