Monika ir Lukas pirmą kartą buvo pastebėti kartu Kaune, „Žalgirio“ arenoje, kur stebėjo krepšinio varžybas. Po to jie prisijungė prie DELFI ir LKL projekto, skirto sveikos gyvensenos, aktyvaus laisvalaikio ir sporto gerbėjams. Luko ir Monikos tandemas tapo pagrindiniu šmaikščių vaizdo klipų akcentu, kuriuose jie įkūnija sveiką gyvenseną propaguojančios merginos ir riebaus ir nesveiko maisto gerbėjo personažus.

Tiesa, Luko herojaus likimas persikelia ir į realybę. Nuo šiol stebėkite, kaip vaikinui seksis po to, kai mergina jį paliko „ant ledo“. Siekdamas numesti svorio Lukas kreipėsi pagalbos į profesionalus – sporto ir laisvalaikio klubo šeimai „GOODLIFE“ trenerius.

Pirmoji treniruotė buvo skirta baziniam testui, kurio metu patikrinami sugebėjimai teisingai atlikti judesius, taip pat fiksuojama esama fizinė būklė.

Deja, išsamiai įvertinti dabartinės Luko būklės treneriams nepavyko: svarstyklės nerodė tikslių duomenų dėl per didelio svorio. Tačiau treneriai įsitikinę: Luko užsidegimas ir motyvacija tikrai dideli, tad žingsnis po žingsnio jam pavyks pasiekti savo tikslą. Tik viskas turės būti daroma itin atsargiai, nes net po paprasčiausių judesių Luko pulsas kyla į dramatišką aukštį.