„Turime problemą Lietuvoje, ir ne tik Lietuvoje, su žodžiu „vyras" ir visu tuo, kas iš to išplaukia. Tai darosi daugeliui nebesuprantama savoka, viskas tampa unisex... Sporto klube treniruoklį paminti dar nieko, bet daryti atsispaudimus ant savo rankų, ant asfalto, arba daužyti plikom rankom kriaušę – kam to bereikia?..“ – retoriškai klausė K. Krivickas.

Pasirodo, vyro gyvenime kiokušin kovos menas užima ypač svarbią vietą. „Karate - trečdalis mano gyvenimo, mano laiko. Tai yra aukštoji mokykla, kurioje mokoma ne tik fizinių dalykų, o laikysenos, pagarbos, tolerancijos, supratimo, savo kelio ir tikslo žinojimo – taip formuojasi žmogiškosios savybės, tai įtakoja ir išvaizdą, ir laikyseną, ir iškalbą, ir visa kita," – kalbėjo vyras.

Po interviu su K. Krivicku žiūrovai kviečiami sužinoti daugiau apie kardio treniruotes: ką pataria profesionalus fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas Tomas Sinevičius visiems, norintiems, kad kardio treniruotės taptų efektyviu būdu numesti svorio bei prižiūrėti sveikatą?

Na, o sporto dalies vedėjas, treneris Jean Claude, šįkart pasirinko kitą laidos rubriką, ir aplankė Tomą „Be Cukraus +++” virtuvėje. Vyrai ne tik pagamino sveiką ir greitą žaliąjį kokteilį, tačiau ir paplepėjo apie trenerio dalyvavimą Olimpinėse žaidynėse bei prisiminimus apie Afriką.