„Tėvai galvoja, kad išprotėjau,“ – šypteli A. Palšytė. Gavusi nuo savo vaikino dovanų šuolį su virve mergina šia pramoga susižavėjo nuo pat pirmo bandymo. Trenerė į šias žinias reagavo kiek aštriau: „Kai sužinojau, kad pirmą kartą šokau, sakė, kad nuraus man galvą, jei sužinosi, kad padariau tai dar kartą,“ – pasakojo lengvaatletė.

Be šios pramogos, mergina pasakojo ir apie mėgstamas naktines orientacines automobilių lenktynes „Encounter“ bei įspūdingą „Nike“ fotosesiją Paryžiuje, kuri laukia savo eilės patekti į mados žurnalo „Vogue“ puslapius.

Praėjusios savaitės porto rubrikoje „JC Sport“ žiūrovai susipažino su teisingos kardio treniruotės teorija, o šįkart treneris Jean Claude šį kartą praktinius patarimus dalins kartu su savo buvusia šokių partnere Elena Leonova – kaip manote, kaip jie treniruotės metu pritaikys Mulen Ružo šokių judesius?

Siurprizais garsėjanti rubrika „Be Cukraus +++” pradeda naują ciklą, kurio metu pristatys skirtingas žiemos sporto šakas. Kiekviena laida bus skirta apžvelgti tiek teorinei, tiek ir praktinei informacijai, kurios reikia kiekvienam, ketinančiam pamėginti kažką naujo.

Šį kartą Ieva Elvyra lankysis „Boardsports“ sporto reikmenų parduotuvėje, kur aiškinsis, kaip ir už kiek galima susirinkti snieglenčių sportui reikalingą įrangą ir aprangą, o jau kitoje laidoje Tomas priims iššūkį pirmą kartą stoti ant specialiai jam parinktos snieglentės!