Tačiau Mantui priklauso net keli įspūdingi triukai, kuriuos jis Lietuvoje atliko pirmas. Ekstremalų sportą mėgstantis vyras žinomas kaip pirmasis, padaręs atbulinį salto ne tik su riedučiais, bet ir su snieglente. „Ekstremalus sportas tapo mano gyvenimo būdu. Perėjom visus tokius sportus ir, galima sakyti, visur kur buvome tų kulrūrų pradininkai," – pasakojo M. Paulauskas, prisimindamas net iš fanieros savo paties gamintas pirmąsias snieglentes.

Sporto rubrikoje su „JC Sport“ šiandien ypač laukiamos greit gimdysiančios ar neseniai pagimdžiusios moterys: Medicinos centro "Northway" fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas Tomas Sinevičius aptars, kada ir kaip geriausia pradėti sportuoti po gimdymo.

Didžiausią laidos staigmeną ir žiūrovams, ir sau pačiam pateiks „Be Cukraus +++” rubrikos vedėjas Tomas, pirmą kartą atsistojęs ant snieglentės. Sporto reikmenų parduotuvėje „Boardsports“ pirmajam nusileidimui pilnai parengtas vyras darys eksperimentą: kaip naujokams sekasi šioje populiarioje žiemos sporto šakoje?