„Sako, jaunam žmogui cukrus, duoda ypač daug veiklos smegenims... Cukrų vaikystėje aš labai mėgdavau ir valgydavau jį šaukštais,“ – prisipažino E. Dragūnas. Tačiau vyras sportu aktyviai užsiiminėjo nuo mažumės: „Jei būčiau savo futbolo karjerą tęsęs ir toliau, su jumis čia šiandien tikrai nešnekėčiau,“ – užsiminė atlikėjas.

Aktyviai gyvenantis dainininkas pripažino, kad maistas yra jo silpnybė: „Tai yra mano didžiausia problema – turėčiau jau turėti six pack‘ą, tačiau turiu tik tokį one pack‘ą – man visada skanu valgyti raugintus kopūstus, dešrą, ir dar daryti tai kokią 9 valandą vakaro,“ – juokėsi E. Dragūnas.

Treneris Jean Claude iš „JC Sport“ šį kartą privers paprakaituoti didžiausios skelbimų portalų grupės Lietuvoje „Diginet LT“ komandą, parodydamas, kokius naudingus ir nesudėtingus pratimus gali atlikti net ir visą dieną ofise dirbantys žmonės.

Galiausiai rubrikoje „Be cukraus +++” šefas iš Libano Ossama Charafeddine gamins ypač sultingą ir lengvai paruošiamą anties krūtinėlės patiekalą. Jam gamyboje talkins Europos ir pasaulio kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas, kuris papasakos, ką profesnionalūs sportininkai daro, kad mažiau nei per savaitę iki varžybų spėtų numesti nereikalingus kilogramus.