Kalbėdama apie savo atstovaujamos įmonės atliktą pokyčių valdymo tendencijų Lietuvos įmonėse tyrimą, kuriame dalyvavo 104 organizacijų vadovai, pašnekovė paminėjo, kad tyrimas parodė, jog mūsų šalies įmonės mažai atsilieka nuo pasaulinių tendencijų.

„Pasaulinis tyrimas, kuris atliekamas jau dešimtmetį, atskleidžia vieną baisų skaičių – tik 30 proc. pokyčių organizacijose yra įgyvendinami sėkimingai – nesvarbu, tai privatus verslas ar viešasis sektorius. Atlikus tyrimą Lietuvoje, paaiškėjo, kad dar šiek tiek atsiliekame nuo pasaulio. 28 proc., tiek pokyčių lietuviškose įmonėse yra pasiekiami efektyviai, įgyvendinami laikantis biudžeto, tvarkaraščio ir iš anksto numatytos tvarkos“, – pasakoja L. Mieliauskienė.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu” paskyros socialiniame tinkle „Facebook”!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos. Ieškokite Facebook.com/BosoValanda.