Jau pirmomis pašnekesio akimirkomis V. Vyšniauskaitė stengiasi paneigti mitus apie mokytojo profesija. „Atsimenu, kuomet aš pati dirbau mokykloje, mane mokiniai dažnai užjausdavo, kad man taip nepasisekė. Aš jiems nuolat turėjau sakyti, kad aš noriu čia būti ir dirbti tokį darbą ir jokios nesekmės čia tikrai nėra”, – prisiminimais dalijasi specialistė.

Profesionalė pasakoja kaip nusprendė pati pasirinkti mokytojo profesiją bei kodėl nutarė padėti kitiems apie šią specialybę mąstantiems žmonėms.

Į DELFI TV eterį grįžusi laida „Boso valanda su S. Jovaišu“ šį sezoną atsinaujina. Laidoje daugiau dėmesio bus skiriama smulkiam ir vidutiniam verslui.

Kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“ aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu bei vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!