„Aš save galiu pristatyti kaip didelį muzikos mylėtoją, kurio tikslas – kad muzikos pasaulyje būtų daugiau. Ir, svarbu, geros muzikos. Tai mano saviraiška, darbas, hobis“, - save apibūdina V. Stackevičius.

Laidos vedėjui paklausus, kokia muzikos industrija Lietuvoje, pašnekovas visų pirma įvardijo, kad tai yra verslas: „Jei tu neuždirbsi pinigų, visos pastangos bus bevertės, tu tiesiog nebegalėsi tęsti to, ką pradėjai. Galutiniame rezultate paskutinė biudžeto eilutė turi būti pliusinė. Bet nuo kitų verslų jis skiriasi tuo, kad žmonėms pardavinėjama emocija. Žmogus, išklausęs albumo, apsilankęs koncerte, turi būti sujaudintas, susimąstęs arba pasijusti geriau. Tam nėra receptų, šis verslas neapibrėžtas. “

Apie tai, kaip parduoti emociją, kodėl iširo grupė „Foje“ ir apie visą Lietuvos muzikos industriją žiūrėkite laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“.

Kiekvienoje kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu” aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu ir vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga”, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu” paskyros socialiniame tinkle „Facebook”!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos. Ieškokite Facebook.com/BosoValanda.