Pašnekovas aptars darbuotojų bei darbdavių nuogastavimus dėl planuojamo naujojo Darbo kodekso, bendras darbuotojų ir vadovų santykių tendencijas Lietuvoje ir pateiks konkrečių pavyzdžių, kuomet konfliktuose prireikia ir teisininkų bei teismo pagalbos.

Ar naujasis Darbo kodeksas nuskriaus darbuotojus? Kodėl visuomenėje vyrauja tokios prieštaringos nuomonės? Kokie konfliktai verslo santykiuose Lietuvoje dažniausi? Apie visą tai laidoje.

Į DELFI TV eterį grįžusi laida „Boso valanda su S. Jovaišu“ šį sezoną atsinaujina. Laidoje daugiau dėmesio bus skiriama smulkiam ir vidutiniam verslui.

Kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“ aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu bei vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!