Specialistas pabrėžia, kad dabartinė reklamos rinka visai ne tokia, kokią įsivaizduoja paprastas vartotojas. Romantišku ir idilišku reklamos kūrėjo gyvenimu pavadinti negalima. Anot pašnekovo, dabartinėje reklamos rinkoje daug biurokratijos ir finansinių derybų.

Kaip įsivaizduojate reklamos rinką? Ar žinote, kaip kuriama reklama ir kaip šis procesas vyksta? Jei anksčiau būdavo svarbu įrodyti, kad siūloma idėja yra originali ir įdomi, tai šiuo metu daugiau dėmesio skiriama finansinėms deryboms. Taigi kiek procentų lieka kūrybiškumui? Apie visą tai laidoje.

Kiekvienoje kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“ aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu bei vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!