Šių metų birželio 9 d. vykusiuose „Adrenalino“ apdovanojimuose A. Kazlauskienė buvo paskelbta geriausia šių metų rinkodaros vadove.

„Aš manau, kad jeigu tu esi joks, jeigu tu apskritai nenori būti geras, tai ką tu veiki. Aš esu apie atsidavimą savo darbui, apie atsidavimą bet kokiai savo rolei, kurioje esi. Tu turi būti geras ir ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų, pagarbos jiems. Jeigu būdamas kažkokios komandos dalis esi blogas, tai būdamas joje esi nieko vertas, tu ją silpnini“,– laidos vedėjo paklausta, ką reiškia būti geriausia savo srityje, atsakė pašnekovė.

A. Kazlauskienė įsitikinusi, kad pasiekti geriausio rinkodaros vadovo įvertinimo jai pavyko dėl puikios profesionalų komandos: tiek kažkada dirbusių „Lietuvos draudimo“ rinkodaroje, tiek dabar dirbančių rinkodaros profesionalų.

„Sekmė yra santykis tarp žmonių, kurio mes retai kada esame mokomi. Šitą patirtį mes susirenkame eigoje, dirbdami. O kas yra verslas? Bet koks verslas yra santykiai tarp žmonių. Sėkmingas verslas yra sėkmingi santykiai tarp žmonių. Mano didžioji investicija laiko, pastangų, energijos yra santykiams tarp žmonių su kuriais aš dirbu ir kuriems aš dirbu. Tai – pagarba kitam, sąžiningas grįžtamasis ryšys, leidimas žmogui suklysti ir pasitikėjimas juo“,– atviravo pašnekovė.

Kiekvienoje kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu” aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu ir vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga”, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu” paskyros socialiniame tinkle „Facebook”!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos. Ieškokite Facebook.com/BosoValanda.