Vedėjas S. Jovaišas užduoda jau įprastą klausimą pašnekovams „kas jūs esate?“.

„Aš esu neramus žmogus. Bet ne blogąja prasme, o energetiškai gerąja man yra neramu. Arba išvertus į kitą kalbą – man nesinori būti ramiai. Tai vienas mano apibūdinimas. O kitas – nežinau ar toks žodis egzistuoja – aš esu inkrementalistas. Tai reiškia, kad aš tikiu tokiu gyvenimo būdu, kai visada galima siekti kažko geriau, kažką patobulti. Ir ne tai, kad aš per naktį tapsiu kažkuo, laimėsiu loterijoje ir mano gyvenimas apsivers aukštyn kojom. Aš tobulėjimo siekiu žingsnis po žingsnio“., - apie save kalbėjo D. Misiūnas.

Kaip „Lietuvos energija“, valstybinio kapitalo įmonę, valdyti kaip privačią ar net geriau? D. Misiūnas iš privataus sektoriaus prieš septynerius metus nuėjo į valstybinį. Laidoje verslininkas pasakos apie savo didžiausią profesinį laimėjimą - „Lietuvos energijos“ pokyčius ir tai, kaip valdyti valstybinę įmonę kaip privačią.

Kiekvienoje kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu” aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu ir vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga”, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu” paskyros socialiniame tinkle „Facebook”!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos. Ieškokite Facebook.com/BosoValanda.