„Agrokoncerno“ administracija el. paštu atsiuntė tokį komentarą apie susidariusią skolą: „Už 2016 m. gruodį „Agrokoncernas“ su „Agrokoncerno grūdai“ turi mokestinės nepriemokos (ar jos dalies) perėmimo sutartį. „Agrokoncerno grūdai“ grąžintina PVM suma sudaro 2,18 mln. Eur, „Agrokoncerno“ mokėtinas PVM sudarė 2,07 mln. Eur sumą. Prašymą duoti sutikimą mokestinei nepriemokai perimti „Agrokoncernas“ pateikė 2017-01-24 d. 1,69 mln. Eur sumai. PVM deklaracijoje mokėtina PVM suma 2,076 mln. Eur. 2017-01-25 d. pavedimu buvo sumokėta 386 tūkst. Eur. 1,69 mln. Eur mokestinės nepriemokos (ar jos dalies) skirtumas bus užskaitytas pagal perėmimo sutartį su bendrove „Agrokoncerno grūdai“, kai mokestinį patikrinimą atliks VMI. Sprendimas dėl nepriemokos perėmimo VMI turėtų būti priimtas iki vasario 10 d., tada VMI duomenų bazėse neturėtų likti informacijos apie mokestines nepriemokas. Tokie mokesčių mokėjimai yra normali praktika, kurią numato teisės aktai“.

Kiek vėliau bendrovės administracija patikslino: „VMI telefonu informavo, kad užskaita atlikta ir skolos nebėra“. Ryte esą informaciją galima patikrinti VMI tinklapyje.

Ramūno Karbauskio žmonai Linai Karbauskienei susikaupė 428,40 eurų skola „Sodrai“ už privalomąjį sveikatos draudimą. Tai reiškia, kad Ispanijoje gyvenanti politiko sutuoktinė nėra deklaravusi savo išvykimo iš Lietuvos ir jeigu to nepadarys, skola jai toliau kaupsis.