„Peugeot 508” tapo pirmuoju šios markės modeliu, kurio pagrindine rinka tapo ne Prancūzija – net 40 proc. šių automobilių parduodama Kinijoje.

Automobilis išties yra vykęs – jis šiuolaikiškai atrodo, neprastai važiuoja, turi konkurencingų variklių gamą. Atnaujintas „Peugeot 508“ nuo pirmtako skiriasi priekine ir galine dalimis, dabar šie akcentai tapo panašesni į 308-ąjį, kuris buvo pripažintas Europos „Metų automobiliu 2014”. Dizaineriai ne tik pakeitė žibintų formas, įkomponavo naujas variklio groteles, bet taip pat ir 4 cm prailgino automobilį.

Salone pokyčių kiek mažiau. Čia atsirado 7 colių lietimui jautrus ekranas (matytas ir kituose naujesniuose „Peugeot“), kuris standartiškai montuojamas nuo antro įrangos lygio.„Peugeot“ giriasi, kad dabar 508-ojo pirkėjams galės pasiūlyti ir tokius dalykus kaip apie aklojoje zonoje esančius objektus perspėjančią sistemą bei galinio vaizdo kamerą. Kaip ir anksčiau, džiugina automobilio talpumas, erdvės netrūksta nei galvai, nei kojoms, o medžiagų ir surinkimo kokybė taip pat vis dar pranoksta lūkesčius.

Gera žinia pirkėjams – lyginant su pirmtaku kiek mažesnė atnaujinto „Peugeot 508“ standartinė kaina, kuri prasideda nuo 64 755 Lt (sedano versija). Universalas „508 SW“ kainuoja nuo 68 240 Lt. „Metų automobilio 2015“ konkurse dalyvaujantis prancūziškas sedanas su dyzeliniu 2.0 l 163 AG varikliu siūlomas už 89 110 Lt.