Ir priekinis, ir galinis buferis įgavo naujas, įmantresnes formas, pakeistos ir variklio grotelės, kuriose galima įžvelgti V formą. Į šoninio vaizdo veidrodėlius integruoti LED posūkio žibintai, jie gali „priglausti“ ir aplinkinį vaizdą padedančias aprėpti kameras, kurios siūlomos papildomoje įrangoje.

Gamintojai dabar siūlo gausybę įvairių kėbulo ir salono spalvų derinimo galimybių. Automobilį galima dažyti viena iš dešimties spalvų, tarp kurių atsirado trys nauji pasirinkimai. Ratlankių dydžių pasirinkimas – nuo 16 iki 18 colių, o didžiausiuose bus galima įkomponuoti pasirinkto atspalvio elementus.

Keisdami automobilio saloną „Nissan“ tikrai nepersistengė – visi valdymo prietaisai liko tokie pat kaip ir anksčiau, medžiagos – tokios pat kokybės. Vienas didžiausių „Juke“ vairuotojų nusivylimų buvo maža bagažinė, tad gamintojai šiai daliai skyrė daug dėmesio. Japonai sugebėjo nekeisdami automobilio formų bagažo skyriaus talpą padidinti net 40 proc. (priekiniais ratais varomose versijose). Tad vietoj iki šiol buvusių 251 litrų dabar telpa 354 litrai ir „Juke” bagažinė iš vaikiško dydžio išaugo iki didžiausios savo klasėje.

Prie visų naujų gėrybių „Nissan“ atnaujintą „Juke“ siūlo ir su „Safety Shield“ technologija (standartinė įranga „Tekna“ modeliuose). Tai yra kelių sistemų paketas, padedantis vairuotojui išvengti nemalonių situacijų kelyje – jutikliai vairuotojui praneša apie išklydimą iš važiuojamosios juostos, aptinka kitus automobilius aklojoje zonoje, taip pat perspėja apie aplink „Juke“ esančius objektus.

„Metų automobilio 2015“ rinkimuose „Juke“ dalyvauja su nauju 1.2 l benzininiu trijų cilindrų varikliu. Šios „Tekna“ versijos kaina – 74 910 Lt, o pigiausias modelis Lietuvoje siūlomas už 51 400 Lt.