Būtent dėl vienas kitam prieštaravusių ženklų praėjusį savaitgalį važiavusieji Kretingos gatve į šiaurinę miesto dalį sutriko – kelio ženklai rodė, kad eismas vyksta tiesiai, taip pat galimas posūkis į dešinę. Tačiau privažiavus posūkį ir nusprendus įsukti į kiemą teko keisti planus – kelią užtvėrė prie dangos pritvirtinti stulpeliai.

Vienas klaipėdietis specialiai nufilmavo savo kelionę naujai paženklinta gatve, filmuotą medžiagą įkėlė į socialinį tinklą ir pridėjo kelis riebius žodžius. „Kas per imbecilai Klaipėdoje pradėjo koreguoti eismą?! Veiksmas Kretingos g. Esme kame, kad kai renovavo šią gatvę, specialiai buvo įrengta greitėjimo, lėtėjimo, apvažiavimo juostos ir, žinoma, stotelė prieš posūkį. Dabar kažkoks debilas sugalvojo jas naikinti, kad sumažintų gatvės pralaidumą ir visi stovėtų kamščiuose“, – rašė internautas.

Jis pasidalijo šia vaizdo medžiaga ir su DELFI.

Po šiokio tokio triukšmo viešojoje erdvėje kelininkai suskubo taisyti situaciją. Skubiai buvo nuimti kelio ženklai ir pakeistas horizontalus ženklinimas. Kretingos gatvėje važiavimui palikta tik po vieną eismo juostą.