Atvykusiems į įvykio vietą, automobilį ,,Mitsubishi Carisma“ vairavusi moteris (gimusi 1983 m.) paaiškino, kad važiuodama kartu su draugu (gimusiu 1983 m.) susipyko. Draugas panoro išlipti iš važiuojančio automobilio, o jai nesustojus, vaikinas užtraukė rankinį stabdį ‒ automobilis tapo nevaldomas.

Nors savo veiksmus patvirtino ir pats vairuotojos draugas, po kurio laiko abiejų parodymai dėl eismo įvykio aplinkybių pradėjo keistis. Mergina aiškino, kad ji ėmė rankinę ir ši užsikabino už automobilio rankinio stabdžio ir jį užtraukė, dar vėliau paaiškino, kad nežino, kodėl sumėtė automobilį ir jis tapo nevaldomas. Vaikinas aiškino, kad jiems važiuojant į kelią netikėtai išbėgo gyvūnas, ir, jam garsiai surikus, mergina išsigando, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į kelio bortą.

Peržiūrėjus tarnybiniame automobilyje, važiavusio paskui šį ,,Mitsubishi Carisma“, vaizdo registratoriaus užfiksuotą vaizdo medžiagą, aiškiai matyti, kad kelyje jokių kliūčių nebuvo.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena, pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.