Kolekciją, kurios pristatymas vyko „Metropol“ teatre, stebėję žiūrovai stebėjo daug motinų ir vaikų atvaizdų. Nemažai modelių ant podiumo pasirodė kartu su vaikais. Vieną modelį pristatė ir šeštą mėnesį besilaukianti manekenė Bianca Balti.

Mados namų skiriamuoju ženklu tapusios nėrinių suknelės buvo derinamos su žaismingais žemiau kelių siekiančiais sijonais ir sluoksniuojamos su kitomis suknelėmis, dekoruotomis meilę motinoms išpažįstančiomis žinutėmis italų ir prancūzų kalbomis.

Buvo kruopščiai išsiuvinėtos tokios frazės kaip „Mama, tu esi mano karalienė“, „Dovana tavo mamai“ ir „Gražiausiai mamai pasaulyje“.

Kalbant apie naujausios „Dolce & Gabbana“ kolekcijos spalvas, ant podiumo dominavo nemažai švelnios rožinės ir mėlynos atspalvių. Suknelės ir švarkeliai buvo dekoruoti rožių motyvais ir vaikiškais pagražinimais.
Daug modelių podiumu žygiavo į ausis įsikušusios kristalais dekoruotas ausines, prijungtas prie „iPhone“ išmaniųjų telefonų.

Garsus Italijos mados prekės ženklas „Bottega Veneta“, geriausiai žinomas dėl odos gaminių, pristatė kolekciją, kurioje dominavo žirnelių raštai, jais buvo dekoruotos prabangios kelnės ir sijonų kostiumėliai.

Mados namų kūrybos vadovas Tomas Maieris šį kartą rinkosi ryškias spalvas. Kalbant apie audinius, netrūko jų įvairovės – nuo vilnos ir trikotažo iki šilko bei satino. Modeliai podiumu žygiavo pasipuošusios įvairaus ilgio veršiuko odos ir sintetinių audinių švarkeliais.