Stebint pro šalį ėjusiam DELFI žurnalistui, trys vyrai užlaužtomis rankomis įsodinti į policijos automobilius.

Agresyvių vyrų sutramdyme dalyvavę apsaugininkai DELFI teigė, esą penki vyrai siautėja nuo šeštadienio vakaro, kai „prisižiūrėjo bušido“ (Vilniuje šeštadienį vyko bušido turnyras). Anot saugos firmos darbuotojų, agresyvūs vyrai naktį buvo išprašyti iš kelių barų, tarp jų - iš "Amatininkų" smuklės.

DELFI kalbantis su apsaugininkais, iš picerijos išėjo sulaikytųjų bičiulis. Akivaizdžiai įkaušęs vyriškis reikalavo, „kad tie žmonės būtų saugūs“ ir teisino pareigūnų sulaikytus draugus.

Iš pradžių apsaugininkai teigė jaunuolius buvus iš Panevėžio. Vėliau saugos firma DELFI patikslino, kad visą naktį Vilniuje siautėję vyrai yra iš Alytaus rajono. Per naktį jie buvo išmesti bent iš keturių pasilinksminimo įstaigų: trijų kavinių ir vienų lošimo namų. Anot su DELFI susisiekusio saugos firmos darbuotojo, vyrai buvo labai agresyvūs. „Grasino mus „papjaustyti“, - teigė apsaugininkas.

Vilniaus policijos duomenimis, apsaugos pagalbos paprašė picerijos darbuotojai, jie pranešė, kad neblaivi kompanija elgiasi agresyviai, konfliktuoja su personalu. Saugos bendrovės dispečerė ne tik pasiuntė į piceriją gausias apsaugininkų pajėgas, bet ir iškvietė policiją.

Sulaikytieji išvežti į komisariatą.