2010 m. pabaigoje tuometinis NATO oro policijos Baltijos šalyse misijos pamainos vadas, pulkininkas leitenantas Connoras Blackwoodas DELFI TV žiūrovams pristatė vieną galingiausių ir pavojingiausių pasaulyje naikintuvų F-15 C "Eagle".

Pačiam Connorui Blackwoodui teko dalyvauti karinėse misijose. Jo nakintuvas pažymėtas žalia žvaigždute. Tai reiškia, kad jis numušė priešo lėktuvą per karinę operaciją. „Naikintuvas F-15 - 1984-ųjų gamybos. Jis dalyvavo operacijoje „Audra dykumoje“. Taip pat buvo sąjungininkų pajėgų dalis 1999-aisiais, - pasakoja Connoras Blackwoodas, svajojęs nuo vaiksytės tapti naikintuvo pilotu. Tai mano mėgstamiausias naikintuvas. Jis labai galingas.“

Naikintuvas F-15 C "Eagle" turi daugiau galios negu pats sveria. Lėktuvas gali pakilti vertikaliai ir kildamas didinti greitį. Nors jis buvo suprojektuotas 7 dešimtmečio pabaigoje, o pagamintas 8 dešimtmetyje, šis modelis ore yra sunkiai įveikiamas. Vaizdo reportaže panaudota medžiaga iš dokumentinio filmo apie naikintuvus F-15.

Oro policijos misija vykdoma iš Lietuvos karinių oro pajėgų Aviacijos bazės Šiauliuose.