Vos baigęs vakarieniauti su žmona skridęs Richardas Bellas pajuto, kad jam ant galvos kažkas yra.

„Įsėdome į lėktuvą, skridome apie valandą, pavakarieniavome, o tada kažkas nukrito man ant galvos, o aš tai pačiupau. Aš tai tvirtai laikiau ir tada supratau, kas tai. Šalia sėdėjo vyras iš Meksikos, jis pasakė, kad tai – skorpionas ir kad jis yra pavojingas. Numečiau jį ant savo padėklo ir vėl sugriebiau. Tada jis man įgėlė į nykštį, prie pat nago. Linksmybės tęsėsi, aš skorpioną numečiau ant grindų. Nežinau, ar tai dariau tyčia, ar ne. Šios dalies nepamenu“, - sakė nukentėjusysis.

Vyras skorpioną uždengė puodeliu ir sutraiškė batu, o po to nuleido į klozetą. R. Bellas negalėjo atsidžiaugti lėktuvo įgulos paslaugumu ir dėmesingumu.

Šis incidentas „United Airlines“ skrydžių bendrovės lėktuve – toli gražu ne pirmas didelio atgarsio sulaukęs atvejis. Pastarosiomis savaitėmis šios oro linijos sulaukė itin daug neigiamo visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio. Viskas prasidėjo nuo sprendimo neįleisti į lėktuvą dviejų paauglių merginų, dėvėjusių blauzdines.

Vėliau pasipiktinimą sukėlė incidentas, kai pardavus per daug skrydžio bilietų, nei buvo vietų vietnamiečių kilmės gydytojas iš JAV Davidas Dao teisėsaugos pareigūnų buvo išvilktas iš lėktuvo, nes atsisakė atlaisvinti savo vietą.