„Incidento su M. Saakašviliu įrašas paviešintas. Štai jis, be jokių pagražinimų. Nieko gražaus, tačiau, atsižvelgiant į viešojo diskurso apimtį ir reikalavimus, svarbiausia, kad kiekvienas žmogus savo akimis pamatytų, apie ką kalbama“, – situaciją pakomentavo ministras.

Vaizdo įraše matoma, kaip po tarpusavio ginčo vidaus reikalų ministerijos vadovas paima į ranką stiklinę ir šliukšteli vandens į veidą M. Saakašviliui.

„Odesos gubernatorių ištiko isterija ir jis pradėjo rėkti: „Niekas neturi teisės taip kalbėti su Michailu Saakašviliu, tu, korumpuotas ministre, aš sąžiningas žmogus“, – įžeidinėjimais svaidėsi jis. Aš išvengiau jo smūgio ir šliūkštelėjau vandens jam į veidą“, – savo socialinio tinklo paskyroje teigė Ukrainos Vidaus reikalų ministras A. Avakovas.

Ukrainos vidaus reikalų ministras rašė, kad M. Saakašvilis – populistas, nuolat neleidžiantis kitiems pareikšti savo nuomonės, nuolat ką nors nutraukiantis, net ir prezidentą.„Užtenka aktorių ir cirko artistų“, – Odesos gubernatoriaus elgesiu piktinosi A. Avakovas.

Savo ruožtu socialiniame tinkle mintimis pasidalino ir Odesos gubernatorius M. Saakašvilis. Jis teigė norintis, kad būtų paviešinti vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotas šis susirinkimas, nes visuomenė turi pamatyti šį „provokuojantį ir nepriimtiną“ Ukrainos vidaus reikalų ministro A. Avakovo ir premjero A. Jaceniuko elgesį.