A.Heard advokatų pareiškime sakoma, kad po gegužės 21 dieną įvykusio ginčo su vyru, kai aktorei buvo sumuštas veidas, ji pareiškimo policijai nepateikė todėl, kad buvo susirūpinusi jo karjera ir norėjo apsaugoti savo privatumą.

„Amber bėgant metams patyrė fizinį ir psichologinį Johnny smurtavimą, – teigia advokatai. – Amber nebegali pakelti tų nepaliaujamų atakų ir visiško melo, surengtų prieš jos reputaciją viešosios nuomonės teisme po tragiškų gegužės 21-osios įvykių.“

Viename naujame pranešime sakoma, kad rankos sužeidimas, kurį J.Deppas patyrė praėjusiais metais, taip pat buvo pikto ginčo su žmona rezultatas.

Antradienį A.Heard advokatai paskelbė atsakymą į priešišką reakciją, su kuria 30-metė susiduria po to, kai papasakojo apie įtariamą santykių traumą ir pareiškė, kad gegužės 21-osios ginčas, kai Johnny esą sviedė jai į veidą „iPhone“, nebuvo pirmos jos patirtos kančios.

A.Heard praėjusią savaitę padavė prašymą skirtis su J.Deppu ir paskui pasiekė, kad teismas uždraustų sutuoktiniui prie jos artintis.

Penktadienį ji atėjo į Los Andželo teismą pamušta akimi ir tvirtino, kad gegužės 21 dieną J.Deppas sviedė jai į veidą mobilųjį telefoną.

Aktoriaus atstovas praėjusią savaitę žiniasklaidai sakė: „Atsižvelgdamas į šios santuokos (su A.Heard) trumpumą ir ką tik įvykusią tragišką jo motinos netektį, Johnny neatsakinės į jokias nepadorias melagingas istorijas, paskalas, dezinformaciją ir melus apie jo asmeninį gyvenimą. Tikimės, kad šios trumpos santuokos nutraukimo (klausimas) bus greitai išspręstas.“