Viename video, filmuotame netoli kaimo Vadi Barada slėnyje, matyti, kaip Sirijos vyriausybės tankai važiuoja ir šaudo, virš jų kyla dūmai.

Vadi Barada regionas tapo vienu intensyviausių frontu Sirijos pilietiniame kare. Regione metų pradžioje susprogdinus vandentiekį, Damaske kelis kartus buvo nutrūkęs vandens tiekimas.

Po to kai gruodį vyriausybės pajėgos atgavo Alepo kontrolę, regione vyksta didžiausios kovos tarp prezidento Bašaro al Asado, kurį remia Rusija, Iranas ir šiitų kovotojai, ir tarp sukilėlių, kurie nori nuversti Bašarą al Asadą.

Kitame video – Sirijos vyriausybės pajėgos netoli Deir al Aor miesto, prie kapinių bombarduoja „Islamo valstybės“ teroristus.

Kariai šaudo į taikinius, matyti lauke įsmeigta „Islamo valstybės“ vėliava, važiuoja šarvuoti kariuomenės automobiliai ir tankai, girdėti šūvių garsai.

Islamo valstybė“ kontroliuoja didžiąją Deir al Zoro provincijos dalį, kuri ribojasi su Iraku, taip pat ir daugiau nei pusę miesto, o vyriausybės pajėgų kontroliuojamas miesto dalis yra apgulusi beveik dvejus metus.