„Irano pasipriešinimo“ susivienijimo nariai kartu su kitais Paryžiuje gyvenančiais iraniečiais tragedijos vietoje, kur teroristai sušaudė 89 žmones, padėjo gėlių ir degė žvakes. Dauguma rankose lankė plakatus, smerkiančius islamo ekstremistus.

„Jie neatstovauja jokiam Islamui, jie vergauja velniui. Jie jokie ne musulmonai, jie islamo priešai, širdyje besinešiojantys velnią. Mes, kaip tikri musulmonai, norime pasakyti, kad esame kartu su prancūzais, pasisakome už demokratines vertybes“, – teigė Nacionalinės Irano pasipriešinimo tarybos atstovė iš Jungtinės Karalystės Dowlat Nowrouzi.

Muzikantas iš Irano, grojęs per pamaldas, Hamidas Reza Taherzadeh, sako, kad visi musulmonai turi stoti išvien ir pasmerkti teroristinius išpuolius.

„Musulmonų bendruomenių lyderiai privalo laikytis labai griežtos pozicijos, visi privalo susivienyti ir griežtai pasmerkti šias žudynes. Terorizmas prieštarauja islamo principams. Islamas nėra žudynių religija, islamas yra vilties, pagalbos, taikos ir meilės religija. Dėl šios priežasties prancūzai mums visada buvo tokie svetingi, daug metų gyvenome draugiškai ir harmoningai. Dabar teroristai kėsinasi visai tai sunaikinti, sukiršinti musulmonus ir kito tikėjimo žmones. Kiekvienas musulmonas privalo juos pasmerkti“, - sakė muzikantas.