„Šiauliai iš tiesų gyvena savo įprastu ritmu – jokios panikos nėra. Nėra papildomo, bent gatvėje, judėjimo, nėra ištuštėjusių gatvių. Kas mane labai maloniai nustebino – galiu konstatuoti, kad Šiaulių miesto savivaldybė tikrai buvo pasirengusi, tikrai jos neužklupo ta žinia netikėtai“, – tikino žurnalistė V.Danauskienė.

N.Povilaičio teigimu, prekybos centruose vaizdas išties nustebino – daug kur patys pigiausi produktai yra visiškai išpirkti.

„Kartu su kolegomis apsilankėme keliose parduotuvėse, taip pat didžiuosiuose prekybos centruose. Taip pat buvome užsukę į didmeninį prekybos centrą. Nustebino tai, kad net didmenine prekyba užsiiminėjančiame prekybos centre yra masiškai perkamos kruopos, makaronai, cukrus, kiti ilgiau besilaikantys produktai. Vaizdas iš tikrųjų gana įdomus: paletėmis privežama produkcija, kuri yra dedama į lentynas. Analogiška situacija yra ir kituose prekybos centruose – kai kurių produktų jau nebėra lentynose. Atkreiptinas dėmesys, kad išpirkti yra patys pigiausi produktai, pavyzdžiui, pigiausios kruopos ir makaronai“, – tikino jis.