PR Lapės – tai kasmet vykstantys geriausių komunikacijos darbų apdovanojimai. Juos organizuoja Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Ryšių su visuomene programos magistrantai, o darbus vertina šios srities profesionalai.

„Pilietiškos lapės“ apdovanojimas skiriamas už projektus, kurie skatino pilietiškumo ugdymą, visuomenės grupių solidarumą, valstybės ir piliečių gerovės kūrimą ir puoselėjimą, šalies žinomumą ir stiprinę jos įvaizdį. Taip pat nevyriausybinių organizacijų projektai, skirti viešinti jų poziciją tam tikru klausimu, pasiekimus arba informuoti visuomenę apie problemas, inovacijas ar pasikeitimus.

Specialioje laidoje geriausius darbus aptaria Kęstutis Gečas, Agentūrų „INK agency“ ir „bigNow“ vadovas, Laura Bielskė, Vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ komunikacijos vadovė, Karolis Žukauskas, Vilniaus mero strateginės komunikacijos patarėjas.

Pirmadienį specialioje laidoje paskelbta, kam atiteko „Atsakingos lapės“ apdovanojimas. Jis buvo skirtas VšĮ „Savanoriai vaikams“ iniciatyvos kampanijai „Sugalvoti mamą“. Kampanijos idėjos autoriai – agentūra „Not Perfect“.

Trečiadienį bus paskelbta, kam atiteko „Kūrybiška lapė“, ketvirtadienį – „Organizacijos lapė“, penktadienį – „Iššūkio lapė“ ir Jaunimo balso laimėtojas.