Organizatorių teigimu, Rabino aikštėje buvo praktikuojama skirtingų rūšių joga, pamoką vedė meistrai iš viso pasaulio.

Niujorko „Times“ aikštėje tarptautinę jogos dieną su savo kilimėliais minėjo beveik 12 tūkst. žmonių. Visi jie šventė ne tik jogos šventę, bet jau 15-ąjį kartą dalyvavo ir kasmetiniame Saulėgrįžos renginyje.

Šiais metais jo tema – „Joga – dvasingumu prieš beprotybę“. Šventė buvo tiesiogiai transliuojama „Facebook“ ir „Twitter“ platformose. „Times“ aikštėje tarptautinę jogos dieną minėjo ne tik vietiniai, bet ir miesto svečiai.

Saulėgrįžos šventė „Times“ aikštėje minėta visą dieną vykusiais jogos užsiėmimais, paskutinė pamoka baigėsi 20.30 val. vakare.

Jogos diena masiškai švęsta ir Indijoje, kur įvairiuose jogai skirtuose renginiuose dalyvavo tūkstančiai entuziastų. Prie jų šalies Laknau mieste prisidėjo ir Indijos ministras pirmininkas Narendra Modi.

Nors visą dieną kaip tyčia merkė lietus, renginys subūrė daugiau nei 50 tūkst. žmonių. Baltus marškinėlius vilkintis ir sportines kelnes mūvintis ministras pirmininkas pasveikino visus susirinkusius ir paragino tiek Indiją, tiek visą pasaulį naudotis šios senos dvasinės ir fizinės praktikos nauda kasdieniame gyvenime.

N. Modi, kuris į valdžią buvo išrinktas 2014 metais, buvo vienas iš tų, kurie inicijavo skelbti tarptautinę jogos dieną. Šiuo metu jogos sektorius visame pasaulyje vertinamas apie 80 mlrd. dolerių.

2014 metais Jungtinės Tautos vienbalsiai priėmė sprendimą birželio 21 dieną paskelbti tarptautine jogos diena.