D. Trumpo instaliacija yra sukurta iš žmogaus manekeno, kuriam uždėtas šviesių, pūstų plaukų perukas, o veido bruožai suformuoti iš tikro kiaulės šnipo ir avies akių obuolių.

Skulptūrą užbaigia pusiau nuvalgytas ragelis, šviežia žuvis, griuvėsių gabalai, padengti aukso lapais, ir kostiumas, aptaškytas nafta.

Savo kūrinio aprašyme Ostreris paaiškino, kad jis reaguoja į „platų plyšį tarp to, kas mums parduodama, ir to, ką mes iš tikrųjų gauname“, ir pažymėjo, kad D. Trumpo atveju neįžvelgia nieko kita, kaip tik „pamišusį, nesaugumo jausmo apimtą dėmesio ieškotoją“.

Į elektroninį laišką, kuriame buvo prašoma pakomentuoti Ostrerio karikatūrą, D. Trumpo komanda neatsakė.

Ostreris, kuris Honkonge taip pat pristato groteskiškus JAV golfo žaidėjo Tigerio Woodso, Kim Kardashian ir Miley Cyrus portretus, teigė, kad jis šias žvaigždes pasirinko už tai, ką jos perteikia.

Savo kurtas įžymybių karikatūras jis vadina „nuoširdumo portretais“, kuriuos pasirenka ne dėl to, kad nemėgtų tų asmenų, o dėl to, kad jie „tobulai įkūnija tam tikrus šiuolaikinės žmonių būklės aspektus“. Parodos metu šalia kiekvieno portreto taip pat skelbiamas „Google“ paieškų su atvaizduotu asmeniu skaičius, gautas iš „Google Trends“ duomenų.