Tai toli gražu nėra vieninteliai gyvūnai čia radę vietą ramiai senatvei. Prie pagrindinio sodybos namo prieš saulutę šildosi ir šunys, kartas nuo karto prie jų prisijungia smalsūs stručiai, aplink šmirinėja katės.

Netikėta, bet toje pačioje kompanijoje laiką leidžia ir gandras Kostė. Jis neturi dalies kojytės, tad, sako prieglaudos savininkė Tautmilė Stanevičiūtė, į savo gentainių būrį jau greičiausiai neįsilies.

Šių didingų, dėl vienų ar kitų priežasčių žiemoti šiais metais neišskridusių paukščių moteris priglaudė ir daugiau. Sustiprėję jie vėl kels sparnus į laisvę, tačiau Kostė, pasakoja Tautmilė, jų kompanijoje būti nebenori. Dabar jo šeima – keturkojai, kurie prisibijo ilgo gandro snapo, tad Kostė, norėdamas išrinkti patogesnį gultą, nevengia ir pavadovauti.

„Delfi“ tęsia pasakojimų ciklą „Paramos galia“, kurio metu skaitytojus ir žiūrovus kviečia susipažinti su skirtingomis organizacijomis, siekiančiomis spręsti įvairias socialines ir net globalias problemas. Nors dažnai atrodo, kad esame per maži susidoroti su tokio masto iššūkiais – juk niekam to nepavyko padaryti dešimtmečius ar net šimtmečius – iš tiesų prie pokyčių gali prisidėti kiekvienas mūsų. Šios organizacijos – puikus to įrodymas, nes jas visas vienija ir veda į priekį paramos galia.