Minėtas asmuo propelerio mentę bandė pasiekti šokinėdamas, o vėliau mėtydamas sniego ir ledo gabalus, tačiau nesėkmingai.

Tuomet pastarajam į pagalbą priėjo dar du asmenys. Dviese pakėlė trečiąjį, kuris nuplėšė propelerio mentę ir visi nubėgo link likusiųjų. Jaunuoliai, toliau eidami Laisvės al., mėtė nuplėštą lėktuvo modelio propelerio mentę, praneša Kauno policija.

Apie šį įvykį nedelsiant buvo pranešta mieste patruliuojantiems pareigūnams, kurie netrukus sulaikė propelerio mentę nuplėšusius Ispanijos piliečius J. L. S. (gimusį 1990 m.), A. A. R. (gimusį 1990 m.) ir B. F. G. (gimusį 1993 m.). Visi trys jaunuoliai buvo neblaivūs: J. L. S. nustatytas 1,57 promilės girtumas, A. A. R. – 1,01 promilės, B. F. G. – 1,73 promilės.

Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

J. L. S. prisipažino nulaužęs lėktuvo modelio propelerio mentę, tačiau pasakojo, kad nulaužti nenorėjo, norėjo tik ją pasukti.