Stebėjimo kamerų medžiagą paviešino Japonijos transliuotojas „Fuji TV“. Jos nufilmavo, kaip Kvala Lumpūro tarptautiniame oro uoste Šiaurės Korėjos lyderio brolį užpuola moteris. Skelbiama, kad ji aukai į veidą papurškusi itin greito veikimo nuodų.

Vaizdo medžiagoje, kurią išplatino net keli žiniasklaidos šaltiniai, matomas Kim Jong Namas – jis vilki šviesų švarką ir mūvi panašaus atspalvio kelnes, ant peties persimetęs kuprinę. Jis eina link saugumo patikros sektoriaus oro uosto išvykimo salėje.

Prie aukos viena moteris prisiartina jam už nugaros iš kairės. Iš dešinės, taip jam iš nugaros, prieina dar viena moteris. „Fuji TV“ skelbia, kad antroji moteris – Vietnamo pilietė, ji vilki baltus marškinius. Netrukus prasideda grumtynės.

Kita stebėjimo kamera nufilmavo, kaip baltais marškiniais vilkinti moteris prisigretina prie aukos jam iš nugaros ir kažką pilna jam galvos, akimirkai užlauždama jo rankas. Atlikusi užduotį, ji skubiai pasišalina. Skubiai į priešingą pusę skubinasi ir antroji moteris, tačiau jos vaidmuo nužudyme kol kas neaiškus.

Toliau vaizdo įraše matoma, kaip solidus praplikęs vyras klumpa ir valosi veidą, jis prašo aplinkinių pagalbos. Netrukus jis palydimas į kliniką. Jau tada jo žingsniai atrodo netvirti, o jam iš paskos skuba medikų personalas.
Malaizijos policijos pareigūnai šiuo metu ieško keturių Šiaurės Korėjos piliečių, kurie nusikaltimo dieną išvyko iš šalies. Jie jau sulaikė vieną Šiaurės Korėjos pilietį, vietnamietę ir du Indonezijos piliečius.