Šioje apygardoje ji kovėsi su buvusiu Socialistinio liaudies fronto vadovu, Georgijaus juostelių nešiotoju, termino, kad Sausio 13-ąją „savi šaudė į savus“ autoriumi Algirdu Paleckiu.

„Tėtis ir senelis, kurių abiejų šiandien nebeturiu, labai manimi didžiuotųsi. Jie susipažino su mama lageryje. Šitą pergalę jiems ir skiriu“, - tramdydama ašaras sakė M. Navickienė.

Politikė sakė, kad Seimo nario mandatas, laimėtas daugiamandatėje apygardoje, jai nebūtų buvęs toks brangus kaip vienmandatėje.

„Aš tikrai darysiu viską, kad tie žmonės manimi nenusiviltų“, - sakė M. Navickienė.

Neoficialiais duomenimis A. Paleckį įveikusi M. Navickienė džiaugiasi: tai mūsų visų bendra pergalėPasak politikės, sunkiausia buvo dirbtinis supriešinimas su Naujosios Vilnios žmonėmis: „Aš pajutau daug dirbtinio supriešinimo su žmonėmis, kurie ten gyvena, bet susitikau su daug žmonių, kurie nori permainų, mes jų problemas galime kartu išspręsti, mažinti atskirtį, visą tai galime padaryti kartu.“

M. Navickienė teigė, kad vaikštant po apygardą jos niekas nešokiravo: „Niekas manęs nešokiravo, nuoširdžiai ėjau pas žmones. Nei vienas žmogus nepasakė, kad jam nerūpi tai, kas vyksta Lietuvoje, jiems rūpi, tačiau dalis žmonių ten yra pikti ir su jais reikia dirbti.

“Tačiau Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai antrajame rinkimų ture kol kas pasidžiaugti geromis naujienomis negali.Daugumą mandatų, pirminiais duomenimis, laimi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga.