Pro pareigūnų akis nepraslydo įtartinai manevruojantis motoroleris, kurio vairuotojas ir keleivis nedėvėjo šalmų. Policijos ekipažui prisivijus, motorolerio vairuotojas neketino stoti ir toliau tęsė savo kelionę nežinia kur.

Nors greitis buvo nedidelis, vos 50 km/val., regis, jaunuoliai turėjo planą kaip tokiu greičiu pasprukti nuo pareigūnų. Kurį laiką važiuojant motoroleriui iš paskos, pareigūnai ne kartą reikalavo asmenų sustoti, tačiau jie lyg niekur nieko ir toliau važiavo tol, kol jų kelyje nepasimaišė kliūtis.

Vairuotojas, sukdamas į dešinę, nesuvaldė savo „žvėriuko“ ir atsitrenkė į medienos krūvą, praneša Tauragės apskrities policija.

Policijos pareigūnai iš karto sulaikė keleivį, tačiau vairuotojas spėjo pabėgti, žinoma, netoli. Nors motorolerio valstybiniai numeriai buvo nuimti, jis turėjo registracijos numerius, todėl pareigūnai netruko nustatyti asmens, galimai vairavusio minėtą transporto priemonę, tapatybę.

Paaiškėjo, kad tai septyniolikmetis Tauragės r. gyventojas. Net ir praėjus kuriam laikui po įvykio jaunuoliui buvo nustatytas lengvas girtumas (0,89 prom. alkoholio).

Pareigūnai įvykio metu nustatė daug pažeidimų. Jaunuolis pažeidė net 7 Kelių eismo taisyklių punktus. Jo atžvilgiu pradėta administracinė teisena dėl nepaklusimo reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, dėl vairavimo tvarkos pažeidimo, dėl vairavimo, esant neblaiviam bei dėl to, kad buvo be šalmo.