Konferencijos atidarymo proga jos sumanytojas Arnoldas Rogoznyj sakė: „Kasmet galvojame, kokia turėtų būti „Login“ tema, kas šiuo metu yra svarbiausia technologijose, Lietuvoje, Pasaulyje. Šiemet buvo labai sunku apsispręsti, kadangi internetas tapo tiesiog neišvengiamas ir nieko nestebina. Internetas yra viskas. Dėl to ir pasirinkome šią temą – internetas yra viskas. Arba „Internet of everything“.

VšĮ „Versli Lietuva“ vadovas Mantas Nocius akcentavo tai, jog šiemetinėje „Login“ konferencijoje kaip niekada daug dėmesio skiriama startuoliams ir sulaukta labai daug pačių startuolių dėmesio: organizuojami tiesioginiai startuolių susitikimai su investuotojais, Parengta „Login startup fair“ platforma startuolių prisistatymams, investuotojus viešais pristatymais bandys įtikinti 30 projektų kūrėjų, stenduose bus pristatyta 40 projektų.

Išaugo ir potencialių investuotojų kiekis – pastarųjų pernai buvo 12, o šiemet net 24. Konferencijoje lankysis didžiausio Izraelio rizikos kapitalo fondo „Pitango“ atstovai, didžiausio Europoje fondo „Beldington“ atstovai, į „Yplan“ investavęs „Wellington fondas“, „Intel Capital“ atstovai, investavę į „CG Trader“. Naujų talentų dairysis ir 7 verslo akseleratorių atstovai.